Om oss

Om OSS


30 års samlad restaurangerfarenhet - i ett och samma kök

Välkommen till vår BBQ-restaurang och bar på Östra Storgatan 90! Vi är passionerade grillentusiaster som strävar efter att erbjuda dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Vår meny är fylld med saftiga grillrätter och vår bar har ett brett utbud av drycker för att komplettera din måltid. Dessutom sänder vi även matcher i restaurangen, så att du kan njuta av din favoritsport samtidigt som du avnjuter våra läckra rätter.

På BBQ Corner välkomnar vi dig till en värld av saftiga grillrätter, rykande burgare och en grym atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Vi är passionerade grillentusiaster som strävar efter att erbjuda dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Våra rätter: Hos oss hittar du en variation av rätter. Vi tillagar våra rätter med omsorg och kärlek.
Välj bland annat mellan våra klassiska revbensspjäll, saftiga burgare, steak sandwiches eller friterade kyckling. Vi har även vegetariska och veganska alternativ för dig som önskar det.

Vår bar: För att komplettera din måltid har vi en fullständig bar med ett brett utbud av öl, vin och cocktails. Oavsett om du föredrar en kall öl till din burgare eller ett glas bubbel till din middag, har vi något för alla smaker.

Atmosfär: BBQ Corner är mer än bara en restaurang, det är en plats där du kan koppla av, umgås med vänner och njuta av god mat i en varm och välkomnande miljö. Vår avslappnade atmosfär gör att du kan känna dig som hemma, oavsett om du kommer till oss för en lunch med kollegorna, en middag med familjen eller en kväll med vännerna.

Evenemang: Vi visar även sportevenemang på vår storbildsskärm, så att du kan njuta av din favoritmatch medan du äter en god måltid. Vi arrangerar även regelbundet temakvällar och livemusik, så håll utkik på vår hemsida och sociala medier för att inte missa något! Utöver detta
är vi även erfarna inom företagsevent.

Välkommen till BBQ Corner!
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och ge dig en smakupplevelse du sent kommer att glömma.